ΣτηρίΖω - Όμιλος Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Όμιλος Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου ΣτηρίΖω είναι ένας σύλλογος που ιδρύθηκε με στόχο να καλύψει βιοποριστικές ανάγκες οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια, η οποία έχει ενταθεί ακόμα περισσότερο εξαιτίας της υγειονομικής κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορονοιού. Η δωρεάν παροχή τροφίμων και ρουχισμού αποτελεί πρωταρχικό στόχο του ομίλου μας. Η αρχική ιδέα για την ίδρυση του ομίλου εθελοντών προσφοράς ανήκει στην Γεωργία Σαρακίνη και την Διονυσία Μαρουδά ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό αντίστοιχα οι οποίες οργανώνουν και συντονίζουν όλες τις δράσεις του ομίλου.

family support zakynthos
family support zakynthos

Ο όμιλος αγκαλιάζει τις οικογένειες και είναι κοντά τους σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Η ειδοποιός διαφορά του ομίλου μας σε σχέση με τις άλλες δομές που παρέχουν τρόφιμα είναι οτι εκτός απο την δωρεάν παροχή τροφίμων και ρουχισμού , παρέχουμε δωρεάν ψυχοκοινωνική υποστήριξη , ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική , διασύνδεση με άλλες κοινωνικές δομές και υποστηρικτική στην εύρεση εργασίας.
Είμαστε μη κερδοσκοπικός σύλλογος και δεν επιδοτούμαστε απο κανένα κρατικό φορέα.

Ο Όμιλος Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου ΣτηρίΖω με έδρα τους Αμπελόκηπους είναι πιστοποιημένος φορέας παροχής Κοινωνικής Φροντίδας και εγγεγραμμένος στο εθνικο μητρώο φορέων μη κερδοσκοπικού χαραχτήρα

family support zakynthos

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Ο Όμιλος Εθελοντών Προσφοράς ΣτηρίΖω έχει ως πρωταρχικό του σκοπό τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μεσα απο τις παρακάτω δράσεις του:

  1. Δωρεάν παροχή τροφίμων και ρουχισμού
  2. Δωρεάν παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης
  3. Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική
  4. Υποστήριξη στην εύρεση εργασίας

  • ΠΟΡΟΙ

    Ο Όμιλος μας βασίζεται αποκλειστικά σε δικούς του πόρους που συγκεντρώνουμε μέσα από διάφορες δράσεις, δωρεές φίλων και υποστηρικτών και χορηγίες εταιρειών.

    Εάν θέλετε να υποστηρίξετε το έργο του ομίλου μας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

    • στο τηλέφωνο: (+30) 6942073999
    • ή στο email: stirizwzak@hotmail.com
  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΗΤΡΩΑ

    Ο Όμιλος Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου ΣτηρίΖω με έδρα στην διεύθυνση Αμπελόκηποι Ζάκυνθος, έχει προβεί σε εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Εθνικό Μητρώο Ιδιωτικών Φορέων μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας ( άρθρο 7 , του ν.4455/2017-ΦΕΚ-22-Α ¨.) όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 52, του ν.4520/2018-ΦΕΚ-30/Α .

    Επίσης ο Όμιλος Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου ΣτηρίΖω με έδρα στην διεύθυνση Αμπελόκηποι Ζάκυνθος είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αριθμό μητρώου 12040.





Το τραγούδι του συλλόγου