Στηριξέ μας - ΣτηρίΖω Όμιλος Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

ΟΙ 70 ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ

Σήμερα, σ’ αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, οι πιο ευάλωτοι της κοινωνίας μας κινδυνεύουν περισσότερο. Ο Όμιλος ΣτηρίΖω υποστηρίζει 70 άπορες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας προερχόμενες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Οι κατηγορίες των ατόμων που εξυπηρετούμε είναι άτομα με ειδικές ανάγκες ή οικογένειες που έχουν μέλη με αναπηρία , άνεργοι , πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες και άτομα τρίτης ηλικίας. Όλοι οι ωφελούμενοι της δράσης μας έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούν την οικονομική τους κατάσταση και την ανάγκη στην οποία βρίσκονται.

Οι όμιλος μας υποστηρίζει αυτές τις οικογένειες σταθερά και προγραμματισμένα, μηνιαίως και τους προμηθεύει με είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα (ξηρά & νωπά ), προϊόντα οικιακής καθαριότητας, καινούργια ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, κλπ. Η προσωπική επαφή με τις οικογένειες, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας τους και να αναζητούμε λύσεις όπου είναι δυνατόν.

Η επιβίωση των 70 άπορων και πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζουμε, εξαρτάται τώρα περισσότερο από ποτέ από την δική μας προσφορά και αλληλεγγύη.

family support zakynthos

ΤΩΡΑ χρειάζονται και τη δική σας βοήθεια.

Η δωρεά σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά εδώ, πολύ απλά και εύκολα, αλλά θα είναι πολύτιμη! Το κάθε ευρώ για αυτές τις οικογένειες έχει μεγάλη αξία.

Στηρίξτε μας. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας.

ΤΗΛ.ΧΟΡΗΓΙΩΝ

(+30) 6942 073 999

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Alpha bank GR 9801407720772002002022026
Alpha bank δικαιούχος Ο.Ε.Π.Ζ ΣτηριΖω


Εθνική GR 5301103450000034500882187
Εθνική Δικαιούχος ΣτηρίΖω Ομιλος εθελοντών προσφοράς Ζακυνθου .

ΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕΣΩ PAYPAL

PAYPAL

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ